Innkalling til årsmøte 2018

Alle medlemmer i Kvinnenettverket Noor innkalles herved til årsmøte 2019:

Dato: 19.februar 2019, kl. 18:00 -2000

Sted: Batteriet Nord-Norge, 2etg. Jordbruksveien 46,8008 Bodø

Enkelt servering med kaffe/te, frukt og noe å bite i.

Mer info her  

Facebook

Vi invitere dere til workshop for minoritetsforeldre om barneoppdragelse i Norge.

 MiRA-Senteret er et ressurssenter som arbeider med likestilling og like rettigheter for kvinner og unge jenter med minoritetsbakgrunn. Gjennom snart 30 års erfaring har Senteret utviklet bred kompetanse om temaer knyttet til minoritetsspørsmål.

 Gratis lunsj. og egen aktivitet for barna.

Påmelding via sms 45033594 eller trykk skal på eventen på Facebookadil_voksnepngKurs Innføring i norsk rett

JURK (Juridiske Rådgivning for Kvinner)holdt et kurs 15.10.2018 i Barnas hus i Bodø. Kurset var om hvem man kan kontakte som tredje person hvis man får noe problem. På kurset snakket JURK om Norske loven, skilsmisse og kvinnerettigheter ,barnsrettigheter, De forskjellige grunnlag for oppholdstillatelse. I tillegg fikk deltakere informasjon om hvem bør kontaktes hvis ei kvinne blir utsatt til vold eller mishandling. De tok mange ''case'' og damene måtte svare eller si sin mening om de forskjellige ''casene''. 16 flotte damer deltok på kurset

jurk2jpg


Sykkelkurs for kvinner 20.5 2018

Fantastisk oppmøte i år også! Og det er til tross for at vi er midt i fastemåned Ramadan! K-Noor arrangerer sykkelkurs for kvinner sammen med Bodø Cykleklubb, Syklistenes Landsforening og instruktører fra Team Rynkeby Nord-Norge. Damene fikk både teoretisk og praktisk opplæring. 

Ferdighetene var varierende, men læreviljen stor. Så etter et par timer med prøving, feiling og noen skrubbsår, var det mange som behersket sykkelkunsten litt bedre og følte seg tryggere på sykkelsetet. Vi skal sørge for at det blir flere muligheter for damene til å videreutvikle sine sykkelferdigheter.


GIVE A JOB   14.mai 2018

Vi er så glad for at vi  kunne bidra til årets store happening i Bodø. Næringslivet, flyktninger, innvandrere, idretten og lokalbefolkningen fikk en unik mulighet til å knytte kontakt.