Helse-party er en metode kvinnenettverket Noor har utviklet for å gi brukerstyrt og tilpasset helseinformasjon. Se filmen under for mer informasjon om hvordan helse-party fungerer. 

Hvordan fungerer digital helse-party?

Digital helse-party gjennomføres på nett. Deltakerne mottar en invitasjon på nett med en  link de kan bruke for å koble seg på. Deltakerne skal kunne se og snakke sammen enten via smart telefon eller pc. 


Helse-party mot Korona. Se mer her

Korona pandemien har skapt mye usikkerheter og gjort livet til mange vanskeligere. Det er viktig at alle følger rådene til myndighetene og bidrar til å begrense smitten. Det finnes mye informasjon om viruset, sykdommen og tiltakene som er innført både nasjonalt og lokalt i kommunene. Det er ikke alltid lett å forstå alt, særlig hvis en har begrenset norsk kunnskaper.


Med digital helse-party ønsker kvinnenettverket Noor å bidra til flere i Nordland får bedre informasjon om viruset og situasjonen. I tillegg ønsker vi å skape et sosialt plattform hvor folk kan dele erfaringer. Vi skal opprette en ressursgruppe som består av personer med faglig kompetanse,  de skal gi deltakerne tilpasset informasjon om følgende temaer;

  • ”Fakta om Corona, Covid19 og smittevern”, 
  • ”Familie og barn” 
  • ”Når inntektsgrunnlaget svikter-hva da?”

Ønsker du mer informasjon eller bidra i ressursgruppen? ta kontakt med oss på e-post.